Szia! Hartai Gábor vagyok, a Kettlebell Core alapítója.

Az én edzéseimen a célhoz igazítjuk a felhasznált edzésmódszereket és eszközöket. Nincs tuti recept, ami mindenre egymagában választ ad, de sok jó megoldás van, amiket érdemes is felhasználni a cél elérése érdekében.

Személyi edzéseimen túl kezdő és haladó csoportjaimba is várlak.

A kérdés, hogy mi a Te célod? A választ megtaláljuk közösen az edzésen!

Miért a kettlebell?

A kettlebell edzés nemcsak a tartáshibák javítására és a hátfájás megszüntetésére alkalmas, de tökéletes választás erőfejlesztés és fogyás szempontjából is. Erősíti a core (vagy tartó)izmokat, és segít a formás testalkat elérésében.

Kiegészítő edzésként is alkalmazzák úszók, futók, harcművészek és mindenki, aki több erőt, robbanékonyságot vagy állóképességet szeretne – legyen amatőr vagy akár olimpikon.

Eszköztáram

A kettlebell mellett kezdő és haladó csoportjaimban sok más eszközt és módszert is használok:

Saját testsúlyos gyakorlatok talajon és állványon

Függesztett eszközös technikák
(TRX, tornagyűrű)

Szabadsúlyos gyakorlatok
(barbell, dumbbell)

Mobilitás- és stabilitásfejlesztő
„primal move” mozgások

Sérülés megelőzésére (prehab) és sérülésből
felépülésre szolgáló (rehab) SMR technikák

Légzésgyakorlatok
(Jóga, Buteyko)

Egyensúly fejlesztésére Ju-jitsu
és Aikido gyakorlatok

Jóga és streching gyakorlatelemek

Mozgásmintaszűrés (FMS)

Edzések

Személyi edzések

A személyi edzések helyszínét Te határozod meg. Lehet szabad téren, lakásodban, irodában, rajtad áll! A felszerelést Én viszem: kettlebell, TRX, bot, henger, labda, gumiszalag, maszk, vegyvédelmi rohamfelszerelés…

Csoportos órák

A csoportos órák a karantén alatt a közös biztonságunk érdekében online történnek. Ideje a nappalit átrendezni, a szomszédokat figyelmeztetni, a belleket elővenni és kezdődhet a karantén edzésprogram 2.0! Csatlakozz bátran hozzánk a sárgával jelzett időpontokban Zoom-on, vagy nézd vissza az edzéseket a hivatalos Kettlebell Core Youtube csatornán! Hogy mi vár rád alkalomról alkalomra és milyen eszközökkel kell készülnöd, arról a Facebook csoportban olvashatsz.

Ingyenes konzultációs időpontok

Minden nap 17:00-18:00 konzultációs idő! Keress bizalommal Facebook videochat-en vagy telefonon, ha mozgás / táplálkozás / életmód / erőnlét…stb. kapcsán segíthetek!

Árak

Személyi edzés

Kinek ajánlom: akinek rugalmas időbeosztásra van szüksége, saját, változatosabb edzésprogramra, teljes, kizárólagos figyelemre – gyorsabb haladás az egyéni célok felé.

Alkalmi

7 500 Ft / 60 perc

Bérlet

Egyéni ár

Kiscsoportos edzés

Kinek ajánlom: családi, munkahelyi vagy baráti társaságoknak, akik hasonló időbeosztással rendelkeznek és szeretnének együtt edzeni, de igénylik a nagyobb figyelmet és az egyéni fejlesztő gyakorlatokat – a közeli ismerősökkel szórakoztatóbb és felszabadítóbb az edzés.

3-5 fős létszámmal

4 500 Ft / 60 perc

5 fő fölötti létszámmal

3 500 Ft / 60 perc

Csoportos edzés

Kinek ajánlom: aki szeret társaságban edzeni, életmódja miatt megfelel a reggeli és esti edzések fix időpontja – a közösség erőt és motivációt ad azokon a napokon is, amikor nincs kedved edzeni.

Havi bérlet

18 000 Ft / hó

3 havi bérlet

48 000 Ft / 3 hó

Intenzív csoportos edzés

Kinek ajánlom: azoknak a haladó sportolóknak, akiknek a heti 2 alkalom már nem nyújt elég fejlődést, vagy csak szeretik a rendhagyó edzéseket – a heti harmadik edzésen mindig más a cél és gyakorlatok is.

Havi bérlet

25 000 Ft / hó

3 havi bérlet

69 000 Ft / hó

Galéria

Kapcsolat

Kezdjük el a közös edzést ☝ …  Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi: Adatvédelem | Szolgáltatási feltételek

  Csoportos edzések helyszíne (karantén ideje alatt online)

  Telefon

  +36 20 / 325 1616

  E-mail

  hartaigabor@gmail.com

  Social Media